TENORS

Actualment els tenors de Gospel d’Aro són 3 membres

Ramón Padrosa

– Cap de corda –

La música és i ha estat un dels motors de la meva vida. És el llenguatge universal amb el que tots ens podem entendre.
De família de músics i compositors, nebot del Director del Liceu dels anys 50, he cantat a diferents grups i corals a Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Platja d’Aro.
Seguidor de tot tipus de grups i diferents tendències musicals, des del Renaixement fins al Heavy-Metal, no puc entendre la vida sense la música.

JOAN MANEL COCO

Vaig entrar a Gospel d’Aro l’octubre de 2015.
El 2018 amb dos amics vàrem fundar a Barcelona una coral de 150 cantaires, El Cor Canta, on cantem música simfònica coral.
Vaig a classes de cant per millorar la meva tècnica i estar al nivell que ens demanen els directors.
El cant coral m’ha donat la possibilitat de conèixer persones molt maques i interessants i gaudeixo molt compartint amb elles estones meravelloses.

Kernan Heinz

Sóc l’únic component de la coral d’origen negre (Guadeloupe francesa) i amb avantpassats d’esclaus. La música gòspel em fa viatjar en el temps i a qui no li agrada viatjar d’una manera tant divertida? Després d’haver cantat en diverses corals de Catalunya, era el meu destí acabar cantant a Gospel d’Aro? Ho era també canviar la meva afició esportista de triatleta per la de pianista amateur en un combo de jazz? Doncs no ho sé, però el que sí sé és que ara mateix aquest món musical que m’envolta em fa viure aquesta vida de manera més apassionada.
T’estimo Gospel d’Aro!