SOPRANOS

Actualment les sopranos de Gospel d’Aro són 10 membres

MAR SANFELIU

– Cap de corda 1 –

A l’escola cantàvem cada dia abans de començar les classes i crec que això em va marcar. De fet, de nena jugava molt a ser cantant i sovint m’imaginava amb un micro dalt d’un escenari. Però no va ser fins als trenta que vaig cantar al meu primer cor. I ja passava dels quaranta quan, amb la Iolanda, ens vam apuntar a classes de cant modern i, juntament amb el nostre professor, vam crear Gospel d’Aro.
Més d’una dècada després, em sento orgullosíssima de seguir formant part d’aquesta gran família que ja ha actuat més de cent vegades per la Vall d’Aro i ha gravat dos Cd’s i tres temes en vídeo. Un somni fet realitat.

Yolanda Escoda

– Cap de corda 2 –

Un projecte que va començar amb moltes ganes, però amb la incertesa de si tindria continuïtat i vam arribar al 2021 celebrant el 10è aniversari.
Anys plens de moments viscuts amb il·lusió i alegria, compartits amb tots els que hi hem participat al llarg d’aquests anys.

Allison Keith

I like to think I came out of the womb singing, but if you can believe my mother, I was sucking my thumb, which would make singing difficult at that tender age! 🙂 I HAVE always loved music, it has been a light in the darkness for me, but I have had no formal training and must get by on my minimal skills.
I LOVE Gospel d’Aro, we have great fun and also the people have been kind, welcoming and helpful, embodying all the great things I have heard about Catalan culture for so long.
Thank you SO MUCH, Gospel d’Aro, for making me feel at home!!

CARME BLANCO

A casa, les xiques vam estudiar piano, potser perquè vivíem a sobre del Conservatori o perquè la nostra profe era íntima de ma mare. Ens ho van fer per força i jo, que no estava especialment dotada, vaig patir molt. Amb el títol a la mà vaig abaixar la tapa del piano i vaig proclamar que ja no el tocaria més.
Quedo embarassada i el meu fill decideix ser músic, pianista. El piano torna a casa! M’operen de nòduls a les cordes vocals i em millora la veu.
Cantar a Gospel d’Aro m’ha permès tancar el cercle: reobrir el piano, cantar en anglès i ballar al mateix temps. I vés per on, és bonic!

CARME FERRER

“M’he incorporat recentment al Gospel d’Aro animada per unes amigues membres de la coral.
He estat molt ben acollida per tot el grup. Són com una gran família que transmeten molta alegria i entusiasme.
Si afegim que la música sempre ha estat una part important a la meva vida, ja tenim una combinació perfecte : compartir l’amor per la música amb un grup de persones fantàstiques.
Gràcies a tots”

Carme Gamell

Formar part de Gospel d’Aro és una de les coses interessants que faig des que visc a Platja d’Aro.
A part de compartir la música, també compartim amistat i bons moments.
La música és terapèutica!!

GEÒRGIA BONELL

Sóc actriu, professora de teatre i formada en teràpia Gestalt. Vaig entrar a la coral el 2020 i estic encantada, mai més ben dit!
M’agrada molt cantar en grup i sempre ens ho passem bé, als assajos, als concerts i a les mil activitats que fem.
Per molts anys Gospel d’Aro!

Laia Staehler

La música ha sigut una de les meves passions des de ben petita i ho continua sent avui en dia.
El meu instrument, la veu, m’ha anat obrint portes al llarg dels anys fent que la meva motxilla s’omplís de bona gent, bons records i felicitat.

LAURA LÓPEZ

Des de que vaig entrar a aquesta coral, que ja seran uns quants anys, no em cansaré de dir que son com una família per a mi. Treballem, cantem i ballem tots junts, però sobretot gaudim moltíssim.
Vaig ser durant un temps la petita del grup, però gràcies a tots ells m’he fet gran dintre de aquesta coral: “la petita llum que anima el grup de Gospel d’Aro”.

OLGA ROCA

Canto des de fa 14 anys. Vaig començar en un taller de gospel a Barcelona i quan arribava a casa la família em veia súper feliç. Des de l’any 2015 canto amb Gospel d’Aro on em sento molt a gust perquè la gent és molt maca.
He cantat en tres concerts participatius en el canta amb OBC i actualment canto també en El Cor Canta.