Coral Gospel d’Aro

Som una associació coral de Castell-Platja d’Aro, formada per més de trenta persones d’edats, professions, nacionalitats i formes de vida diferents, unides per la música gòspel.

QUÈ FEM

Amb vocació de representar la Vall d’Aro, acollim tothom que tingui ganes de cantar en un cor diferent dels tradicionals. Diferent tant en repertori com en la manera d’actuar damunt de l’escenari: sense partitura i ballant.

Sempre amb l’objectiu d’oferir un espectacle animat i dinàmic que transmeti energia positiva i bon rotllo, interpretem els clàssics del gòspel americà, amb incursions en temes de música Soul i Rythm & Blues, sota la batuta del director Davit Bayés i l’acompanyament del nostre pianista, en Jep Perxés, i, ocasionalment, d’altres músics professionals.

ON SOM

La nostra seu social està ubicada al Centre Cívic Vicenç Bou, al carrer Escoles nº2 de Platja d’Aro.

ON ASSAGEM

A l’Espai Escoles Velles, a la plaça Poeta Sitjar nº4 de Castell d’Aro, els dijous laborables de 20:30h a 22:30h.

LA NOSTRA TRAJECTÒRIA

Fundada el 2011 per un grup d’aficionats al gòspel i el professor de cant de l’escola de música de Santa Cristina d’Aro, tres anys després Gospel d’Aro es va independitzar i es va constituir com a associació del municipi de Castell-Platja d’Aro.

En el transcurs d’aquest temps, hem actuat més de cent vegades per la Vall d’Aro i hem gravat dos Cd’s i tres temes en vídeo.

El maig del 2021 vàrem celebrar el nostre desè aniversari al pavelló esportiu de Castell d’Aro, on vàrem reunir la majoria de cantaires, músics i entitats col·laboradores que han format part de la nostra història.

Va ser una vetllada molt musical i emotiva on va tornar a quedar palès que cantar a Gospel d’Aro no és cantar “cançons d’església”, sinó que és cantar des del cor, és alegria, és bon rotllo i és, sobretot, una explosió d’energia positiva que es contagia al públic i fa que la gent canti i balli encara que no se sàpiga la lletra i, a vegades, ni tan sols l’idioma.

VOLS CANTAR AMB NOSALTRES?

Si tens ganes de cantar amb nosaltres, contacta’ns a través del nostre mail o telèfon de contacte i ens posarem d’acord perquè vinguis a un assaig.

I si després de l’assaig, encara tens ganes d’unir-te a la coral, hauràs de passar una petita prova de veu amb el Director.

Les persones que s’incorporen a la coral tenen dret a dos assaigs de prova sense compromís. Un cop transcorregut el període de prova, si el primer dia que van assistir cau dins la primera meitat del trimestre, pagaran la quota trimestral íntegra; si la incorporació és posterior es pagarà la meitat.

QUOTA D’ASSOCIACIÓ

Tenim una quota trimestral de 30 euros per associat, però en conjunts familiars la quota de la segona persona i següents és de 15 euros.

La quota es paga dins la primera quinzena del trimestre, en efectiu a la Tresorera o per ingrés o transferència al nostre compte bancari.

VALL D’ARO GOSPEL FESTIVAL

Per iniciativa de la Regidoria de Cultura de Santa Cristina d’Aro, Gospel d’Aro va col·laborar en l’organització de les tres edicions del Vall d’Aro Gospel Festival.

Es tractava d’un cap de setmana intensiu de tallers i concerts de música gòspel a l’Auditori Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. La celebració del festival va ser interrompuda per la pandèmia i esperem l’oportunitat de poder-lo recuperar…