EL DIRECTOR

Davit Bayés, baixista i contrabaixista provinent del jazz, s’inicia en el món de la música moderna de forma autodidacta a partir de moltes actuacions de jazz i enregistraments fonogràfics

Davit Bayés

Es va endinsar en el món del jazz, la improvisació i la composició en el Taller de Músics de Barcelona i a l’Escola de Música Moderna de Badalona, a través de músics reconeguts dins l’escena catalana del jazz. Des d’aleshores no ha parat de crear gran nombre de projectes, grups, gravacions i col·laboracions musicals.

Entre d’altres ha treballat en els musicals: Rent, Hermanos de Sangre, No són maneres de matar una dona, Mamma Mia, Els Colors de Duke Ellington i, darrerament, Flors de Malura amb Geòrgia Bonell.

Ha acompanyat a grups com Nena Daconte, Alejandro Martínez, The Peeping Toms, Los Discípulos de Otilia, La Madam Boogie, Cantar al desamor amb Mercè Martínez, …

Dins de la direcció de corals, està al capdavant de dues corals de gòspel: Palamós Gòspel Choir i Gospel d’Aro.

Actualment, està compaginant la seva tasca com a docent a la Moderna de Girona i a la Moderna de Calonge i Sant Antoni, cursant el grau superior de música.