S’ha acabat la Festa Major de Platja d’Aro!!!

Han estat cinc dies amb molta música, amb molt ambient i amb molta marxa, fins ben entrada la matinada!

Gospel d’Aro hi hem estat ben presents: el dijous 11 cantant a la Nit de Gospel i els dies 12, 14 i 15 en una de les dues barraques servint entrepans, snacks, aigües, cerveses, … , i, sobretot, sobretot, molts combinats i molts mojitos, seguint la fórmula magistral d’en Joaquim, un dels nostres companys de l’AViV del Ridaura, entitat amb qui hem compartit la barraca per segon any consecutiu! Gràcies a ell, una bona part de la coral ha après a fer mojitos!

La feina a la barraca ha estat molt intensa i dura, però hem procurat oferir un bon producte i un bon servei, amb el nostre millor somriure i creiem que ho hem aconseguit, gràcies a tots els companys i companyes de la coral que hi han col.laborat.

Sembla que, de mica en mica, la Festa Major va esdevenint més popular i això és molt bo, tant pel poble com per les entitats que hi participem. Llàstima que, amb tanta feina, no hem pogut “fer-la petar” amb els nostres veïns i veïnes de l’altra barraca!

Enhorabona Ajuntament i Centre Cívic Vicenç Bou i moltes gràcies per donar-nos l’oportunitat de formar part de l’organització d’aquesta festassa!!! FEM POBLE!!!