Per fi ha arribat el nostre primer concert d’aquest estiu amb el que hem iniciat el Gospel d’Aro Summer Tour 2022! Aquesta nit hem actuat dins el programa de la Festa Major de Platja d’Aro, a la plaça del Mil.lenari, plena de gom a gom, encetant la Nit Especial de Gospel.

Per aquesta ocasió hem escollit un repertori de 12 cançons, amb dues estrenes, “My Sweet Lord” i “Ain’t no mountain”, i ens han acompanyat en Rafael Rostey a la bateria i, per primera vegada amb nosaltres, l’Àlex Carbonell al piano. També han debutat com a solistes les nostres companyes Fina Aguilera (soprano), Ariadna Heinz i Patry Martínez (contralts).

Com sempre, ho hem donat tot amb la màxima il.lusió i entusiasme, amb la satisfacció d’haver fet una bona actuació, malgrat alguns problemes de so aliens al nostre control. El públic ha interactuat com mai amb nosaltres i això sempre suposa una dosi extra de motivació. Molt contents del resultat i a seguir amb el nostre Gospel d’Aro Summer Tour. La propera parada, el dissabte 27 d’agost a la Festa del Barri Ridaura. Som-hi!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/fy831XPnh6AtKvVY6