Avui els mitjans de comunicació gironins portaven la notícia que les dependències de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona han estrenat 20 noves butaques per a pacients i acompanyants, adquirides gràcies al donatiu fet per la Fundació Oncolliga Girona amb diners recollits a la darrera edició de la cursa solidària Oncotrail. Les butaques, valorades en 48.158 euros, s’han instal·lat a les habitacions de la cinquena planta i també a la UCI.

Doncs bé, Gospel d’Aro va participar a l’Oncotrail 2021 i va recaptar un import total de 3.668€ ocupant, just el dia abans de la celebració de la cursa, pel que fa al import de les donacions, la 6ª posició del total de 302 equips inscrits dels quals finalment hi van participar 285. Val a dir que la 5ª posició només ens va superar per 1€!

Estem molt satisfets de la nostra contribució a aquesta causa, doncs podríem ben bé dir que una butaca i mitja s’ha pogut adquirir gràcies a la iniciativa de Gospel d’Aro que va ésser recolzada per un munt de persones tant de dins com de fora de la coral.