I avui ens hem estrenat a les barraques de la Festa Major de Platja d’Aro! L’any passat ja ho vàrem fer però, entre totes les limitacions imposades pel covid i la ubicació de les barraques, tan apartada del centre neuràlgic del poble, no en vàrem quedar gaire contents. Aquest any apostem de nou i fort perquè pensem que seran un èxit, tan per a nosaltres i per les altres entitats participants, com pel públic assistent a totes les actuacions programades a la plaça del Mil·lenari. Nosaltres, igual que l’any passat, compartim barraca amb els nostres companys de l’Associació de Veïns i Veïnes del Ridaura.

Aquesta nit ens ha tocat ésser-hi mentre l’Orquestra La Principal de La Bisbal oferia primer, a les 20:00h, un excel.lent concert amb un repertori i una posada en escena impressionant i després, a les 23:30h, el ball de nit que ha aplegat a centenars de persones entusiastes que han estat ballant fins gairebé les 2 de la matinada.

Avui, amb tant de “bailongo”, hi havia més set que gana i a la barraca hem servit cerveses de barril a dojo i un munt de combinats i mojitos que han estat molt ben valorats pels nostres clients.

Ens tornareu a trobar a les barraques el diumenge 14 i el dilluns 15. Us hi esperem!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/Y7qxtM95qPYY4Rbo7