Aquest vespre, dins l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro que pot presumir d’una acústica imponent, hem ofert un concert de gòspel a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de Girona que ha estat organitzat per l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro com a complement a la xerrada “L’Esclerosi Múltiple: la malaltia de les 1.000 cares” que van oferir el divendres 10 de febrer per donar a conèixer molt millor aquesta malaltia.

Dins l’església s’hi han aplegat més d’un centenar de persones que han seguit amb entusiasme el nostre repertori que creiem hem cantat amb una alegria i energia contagioses. Hem tancat el repertori amb la cançó “LluitEM” que ha composat la Bego Matesanz expressant el seu sentir davant la malaltia que l’afecta. La Bego no ha pogut acompanyar-nos, però hem reproduït la seva cançó i hem cantat plegades la tornada que és un cant a la vida.

Segons ens han informat des d’Ermessenda, amb el nostre concert s’ha aconseguit una molt bona recaptació: prop de 1.700€ que Ermessenda ingressarà íntegrament a la FEM de Girona. A part de les persones assistents al concert, s’ha recaptat una bona quantitat de diners a través de la “fila zero”. Per qui no sàpiga què vol dir això, la “fila zero” fa referència a una contribució econòmica a una causa solidària a través de la compra d’entrades per un acte al qual no s’assisteix.

Malgrat la pluja que ha caigut al finalitzar el concert, tothom ha sortit de l’església amb la satisfacció d’haver gaudit una bona estona i d’haver contribuït a una molt bona causa.

Moltes gràcies a Ermessenda per haver pensat en nosaltres, moltes gràcies a totes les persones assistents i moltes gràcies a les persones que han participat a la “fila zero”. Moltes gràcies de part d’Ermessenda i de part de la FEM de Girona: la Pepa i la Carme, la Montse i la Pilar, com a representants d’aquestes dues associacions que ens han acompanyat i presidit l’acte, estaven molt i molt contentes per l’èxit aconseguit.

Més fotos i vídeos >>> https://photos.app.goo.gl/5qfwUigRGkE3rzo1A