Gràcies a la iniciativa dels nostres companys de Fusions Grup Vocal de Palamós, aquest vespre hem actuat a l’escenari del nou espai Les Escoles Velles de Castell d’Aro, des de fa poquet, el centre social on assagem i ens reunim. El concert ha comptat amb la participació de tres corals, per ordre d’actuació: Gospel d’Aro, amb un repertori molt renovat, la Coral la Nota de Mataró i Fusions Grup Vocal, ambdues amb un repertori format per diversos “medleys” (popurri), especialment bandes sonores de pel·lícules la primera i música pop-rock anglosaxona i catalana la segona.

Ha estat el nostre primer concert en aquest nou escenari i ens enorgulleix haver estat acompanyats per un públic nombrós i entusiasta.

Després de l’última actuació, la directora de Fusions, Lourdes Valls, ens ha dirigit a tots (més de 60 cantaires) en un cànon compost de quatre temes molt coneguts, que ha sonat genial.

I, per finalitzar la vetllada, Fusions ha convidat les altres corals a un abundant “pica-pica” que, malgrat semblar que no s’acabaria mai, hem exhaurit completament (en el cas dels bunyols i del cava, ha sigut un vist i no vist).

Val a dir que hem gaudit d’aquest intercanvi musical!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/eGw8GrZFNveeq1XTA