Avui hem tornat a anar de farra! Després de molt de temps de proposar-nos-ho, finalment ho hem pogut organitzar!

Ens hem trobat a casa de la nostra companya Margarita. Ella i el seu marit, en Kim, han estat els amfitrions d’una excel·lent arrossada. Entre cantaires i acompanyants ens hem reunit 20 persones que, desafiant la pluja, tot i que molt necessària, a les 12 del migdia ja estàvem preparant tot el “tinglado” davant la terrassa de la casa, entre oliveres i algun que altre ametller.

Hem fet un bon “vermutillo” i a les 2 de la tarda ja estàvem entaulats gaudint del boníssim arrós que ens ha preparat la Margarita i que ha vingut acompanyat d’una bona amanida i brandada de bacallà i “regat”, com no podia ésser d’una altra manera, de vi blanc i negre a dojo.

Hem acabat amb coca dolça, aquesta vegada de la Mercè (¿?), i un no parar de cava, limoncello, ratafia i, sobre tot, patxaran, gràcies al que hem descobert que, dins la coral, tenim un “leader to follow” que ens ha animat tota la sobretaula.

Bona música de totes les èpoques i estils, fins i tot hem escoltat i ballat “La Ramona” d’en Fernando Esteso (no ho feu córrer!). I com no podia faltar, hem ballat també la sardana de moda “Coti x Coti” d’Els Tyets. Llàstima que la Carme C s’ha lesionat ballant-la i no ha pogut seguir gaudint del ball, ni tan sols ha pogut “follow the leader” com tocava!

Com sempre que anem de farra, ha estat una trobada genial on hem gaudit de valent de tot i més. I ja estem preparant la propera!

Moltes gràcies, Marga i Kim, per oferir-nos la vostra casa i per tot!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/s6qSb9phBFgV7SjX7